RL46-Lamberink Ferris Wheel
Werkwijze

Werkwijze

Bent u geïnteresseerd in een reuzenrad? Dan gaan wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden en onze werkwijze door te nemen. Voor zowel klanten binnen als buiten Europa hebben wij meerdere reuzenraden in diverse uitvoeringen gefabriceerd, zoals park- of transportabel model. Ook het model van het reuzenrad kan naar wens aangepast worden. Geen wens is ons te gek. Als het technisch mogelijk is, maken wij het voor u!

Uniek ontwerp

Bij de fabricage van een reuzenrad wordt uitgegaan van ons unieke ontwerp. Dit unieke ontwerp maakt het mogelijk om het reuzenrad in korte tijd te (de)monteren. Daarnaast kan het ontwerp volledig naar eigen wens aangepast worden met aanvullende opties, zoals extra decoratie, logo’s op het platform, kassa- en besturingscabine, extra verlichting of een rolstoelvriendelijke gondel. Ook bieden wij passende transportoplossingen.

Door het familiale en professionele karakter van ons bedrijf doen wij altijd op een flexibele en persoonlijke manier zaken. Onze (online) helpdesk staat 24/7 voor u klaar. Mocht u tegen vragen en/of problemen aanlopen, dan staan wij u zo spoedig mogelijk te woord.

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij voldoen aan de laatste veiligheidseisen en werken nauw samen met de nodige experts en officiële keuringsinstanties. Onze reuzenraden worden gefabriceerd volgens de NEN-EN 13814 en NEN-EN 1090 normen en kunnen TÜV SÜD gekeurd worden.