Over ons

De familie Lamberink

Lamberink Reuzenrad is een internationaal opererend familiebedrijf met een rijke historie in de leisure branche. De oprichters van Lamberink Reuzenrad zijn Jan Lamberink en Kokkie Kroon. Ze kennen de kermisbranche goed, doordat zij zelf jarenlang Nationaal en Internationaal, hebben rondgereisd met een eigen Reuzenrad. De kinderen van de familie Lamberink-Kroon zijn tevens groot geworden in de branche.

Medio jaren tachtig vond er langzamerhand een verschuiving plaats van het reizen op de kermis naar de bouw van Reuzenraden. Jan Lamberink werd destijds regelmatig betrokken bij de bouw van Reuzenraden om zijn expertise te delen. In 2014 is de familie Lamberink zelf overgegaan tot het fabriceren en reviseren van Reuzenraden. Door hun jarenlange ervaring in de kermisbranche weten zij als geen ander waar de specifieke wensen en behoeften liggen met betrekking tot de bouw, revisie, exploitatie en transport van Reuzenraden.

Inmiddels is de firma Lamberink een internationaal begrip en zijn de Reuzenraden bekend en gewild in de wereld van “Leisure & Amusement”. Er staan tientallen Lamberink Reuzenraden in verschillende vormen en met een groot aantal mogelijkheden verspreid over diverse continenten. Het bedrijf is inmiddels uitgebreid met een groot aantal professionele werknemers, en groeit nog steeds.

De kracht van de familie Lamberink zit in het feit dat zij, door hun achtergrond, perfect in staat zijn om commerciële daadkracht en klantgericht denken met elkaar te verenigen. Ze worden graag uitgedaagd om mee te denken over nieuwe en bestaande concepten. Door hun innovatieve en flexibele manier van werken is het mogelijk om “out-of-the-box”-ideeën om te zetten in de praktijk, waardoor zij altijd als eerste iets nieuws op de markt kunnen en willen brengen.

De familie Lamberink is erg toegankelijk en gastvrij. Aarzel niet om eens te komen kennismaken en van gedachten te wisselen. Zij laten u graag en vol trots hun bedrijf en activiteiten zien.