werkwijze verhuur reuzenrad Lamberink
Spectaculair uitzicht Een reuzenrad is dé publiekstrekker voor uw evenement

Huren reuzenrad: werkwijze

Bent u op zoek naar een unieke attractie voor uw evenement? Dan is het huren van een reuzenrad bij Lamberink Events een uitstekende keuze!
Wij bieden een volledig verzorgd pakket aan, van transport tot op- en afbouw en van bediening tot begeleiding tijdens het in- en uitstappen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken en kunt volop genieten van het evenement samen met uw gasten.

Een flexibele en persoonlijke aanpak

Bij Lamberink denken we graag met u mee om aan al uw specifieke wensen te voldoen. Wij zijn flexibel en streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, festival of ander evenement, met ons reuzenrad creëert u gegarandeerd een onvergetelijke belevenis voor uw gasten.

Een adembenemend uitzicht op de omgeving

Ons reuzenrad is geschikt voor alle soorten evenementen en biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving. Het reuzenrad heeft een hoogte van 33 meter en biedt plaats aan maximaal 144 personen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en verlichtingsopties om het reuzenrad aan te passen aan de sfeer van uw evenement. Ook is het mogelijk om uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap op het reuzenrad te laten plaatsen, zodat uw evenement nog meer opvalt.

Geschikt voor diverse evenementen

Het huren van een reuzenrad bij Lamberink Events is een uitstekende keuze voor verschillende soorten evenementen, zoals festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, kermissen en nog veel meer. Ons reuzenrad is een echte blikvanger en trekt gegarandeerd de aandacht van uw gasten. Het is een attractie die zowel jong als oud zal aanspreken en zorgt voor een onvergetelijke belevenis.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het huren van een reuzenrad bij Lamberink Events? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw evenement. Bij Lamberink Events zijn de mogelijkheden eindeloos en ‘the sky is the limit’, dus laat uw ideeën de vrije loop!