fabricage RL33
Fabricage

Introductie

Lamberink staat voor vernieuwing en vakkennis op het gebied van reuzenraden. Eerst en vooral hebben we ons jarenlang gespecialiseerd in het fabriceren, verhuren en reviseren van deze majestueuze attracties. Door de jaren heen hebben we een schat aan ervaring vergaard en zijn we een prominent bedrijf geworden in deze niche-industrie. Daarnaast beschouwen klanten binnen en buiten Europa ons als een betrouwbare partner, een reputatie waar we trots op zijn. Bovendien onderscheiden onze reuzenraden zich door ons unieke ontwerp. Hierdoor kunnen we de (de)montagetijd aanzienlijk verkorten, waardoor onze reuzenraden efficiënter zijn in gebruik en gemakkelijker te verplaatsen. Tenslotte bestaat ons aanbod momenteel uit vijf verschillende typen reuzenraden: de RL22RL33, RL43RL46 en het Spokeless Wheel.

Reuzenraden en veiligheid: Prioriteit bij Lamberink

Bij Lamberink staat veiligheid niet zomaar voorop, het is verweven in de kern van alles wat we doen. Elk reuzenrad dat we fabriceren wordt aan strikte veiligheidstests onderworpen. We zorgen ervoor dat we aan alle voorgeschreven veiligheidseisen voldoen. Dit stelt klanten in staat om zorgeloos van onze producten te genieten. Onze reuzenraden zijn dus niet alleen esthetisch uniek, maar ook synoniem voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Reuzenraden voor een internationale klantenkring

Onze inzet voor uitmuntendheid heeft een brede en diverse klantenkring aangetrokken. We hebben het voorrecht gehad om onze reuzenraden te leveren aan klanten verspreid over diverse continenten, van Europa tot Australië en van daar tot Amerika. Deze internationale aanwezigheid is een bewijs van onze flexibiliteit en toewijding om te voldoen aan uiteenlopende klanteisen en -wensen.We vinden het belangrijk om aan de wensen van onze klanten te voldoen en onze werkwijze daarop af te stemmen.

Reuzenraden productie: Klantgerichte benadering bij Lamberink

De tevredenheid van onze klanten is voor ons van het grootste belang. We hebben een consultatieve aanpak, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om te begrijpen wat hun specifieke behoeften zijn. Afhankelijk van de vereisten kunnen we het model van het reuzenrad aanpassen en hetzij als transportabel- of parkmodel leveren.

Neem contact op: Samenwerken aan het perfecte reuzenrad

Bent u geïntrigeerd door wat Lamberink te bieden heeft? Als u interesse heeft in onze reuzenraden of simpelweg meer wilt weten over onze unieke benadering en werkwijze,  aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het zou ons een eer zijn om uw visie te helpen verwezenlijken en samen met u te werken aan het realiseren van uw dromen.