RL46
RL46

RL46

Wij fabriceren momenteel vijf typen reuzenraden:


De RL22RL33 met open of gesloten gondels, RL 43, RL46 met gesloten gondels en het Spokeless Wheel.


Met een hoogte van 22, 33, 38, 43 of 46 meter met gesloten gondels biedt het reuzenrad de bezoekers een spectaculair uitzicht over de omgeving. De RL33, RL46 en het Spokeless Wheel reuzenraden kunnen zowel als transportabel- als parkmodel geleverd worden. De aandrijving is volledig elektrisch.

Specifieke wensen

Heeft u specifieke wensen of bent u geïnteresseerd in grotere modellen van het reuzenrad? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Technische specificaties RL46
Constructie:Transportabel model / Park model
Hoogte:46 meter
Diameter:42 meter
Grondmaat:24 x 17 meter, inclusief kassa
Gondels:36 x zespersoons gesloten gondels
Capaciteit:216 personen
Stroom:3 x 80 Ampère
Aandrijving:Elektrisch
  

RL46: waar staan ze?

Engeland, Worthing “Worthing Observation Wheel“:

Het reuzenrad is in Nederland gebouwd door reuzenradspecialist Lamberink. De WOW is met acht vrachtwagens met oplegger naar Dover verscheept. Lamberink reuzenrad zijn gebouwd volgens de Europese en Britse norm EN13814. De WOW is een mooie, elegante structuur. Het is geheel wit met 36 witte gondels. De gondels zijn voorzien van helder glas en zijn geheel omsloten. Er worden alleen witte lampjes op het rad gebruikt en deze knipperen niet. ‘S Avonds, wanneer het wiel gedeeltelijk verlicht is, is de verlichtingssterkte horizontaal of verticaal tot aan de promenade vastgesteld op minder dan 10 lux. Een straatlantaarn die bijvoorbeeld wordt gebruikt voor een gebied dat wordt bevolkt door fietsers en / of voetgangers (zoals de promenade van Worthing) kan variëren van 12 tot 7,5 lux.

______________________________________________________________________________

V.S.: “Sky Eye Wheel“:

2 januari 2018 (bron: Palm West Monthly)
Het grootste reizende reuzenrad van Noord-Amerika – gepromoot als de ‘rit van je leven’ – zal dit jaar voor het eerst te zien zijn op de South Florida Fair. Mede-eigendom van Frank Zaitshik van Wade Shows, en Michael Wood van Wood Entertainment, zal de Midway Sky Eye op zaterdag 6 januari op het beursterrein aankomen en op zondag 6 januari worden opgezet. 7. De installatie duurt naar verwachting drie dagen.

Het enorme reuzenrad bereikt een piekhoogte van 155 voet en bestaat uit meer dan 500 onderdelen. Het reuzenrad is uitgerust met meer dan 524.000 individuele rode, groene, blauwe, gele, oranje en paarse LED-lichten, waardoor het het helderste spektakel op de fair is.
De 36 gondels bieden elk plaats aan zes bezoekers, die kilometers ver kunnen kijken vanaf de top.