RL33 reuzenrad, een 33 meter hoog reuzenrad met open of gesloten gondels
RL33

RL33 met open of gesloten gondels


Lamberink Reuzenradbouw biedt vijf verschillende typen reuzenraden aan, waaronder de RL33 met open of gesloten gondels, de RL22, RL43RL46 en het Spokeless Wheel.

De RL33 is een imposant reuzenrad dat een spectaculair uitzicht biedt over de omgeving.
Het is een veelzijdig model en kan zowel als transportabel- als parkmodel worden geleverd.

Het unieke ontwerp van de RL33 maakt het reuzenrad volledig aanpasbaar aan uw specifieke wensen.
Daarnaast heeft het reuzenrad een korte montagetijd, waardoor het snel en efficiënt kan worden geïnstalleerd. Het reuzenrad is daarom ideaal voor attractieparken, evenementenlocaties, kermissen en andere recreatieve bestemmingen.

Lamberink Reuzenradbouw heeft al jarenlange ervaring en expertise op het gebied van reuzenradbouw. Het bedrijf is daarom de perfecte partner voor het bouwen van reuzenraden, of u nu geïnteresseerd bent in een groter model of specifieke wensen heeft. Wij staan voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken.

De RL33 met open of gesloten gondels is tevens een opvallend model en trekt gegarandeerd de aandacht van bezoekers. Het reuzenrad heeft een hoogte van 33 meter en biedt daardoor een adembenemend uitzicht over de omgeving. Het is daarom een populaire attractie voor mensen van alle leeftijden.

Kortom, als u op zoek bent naar een spectaculaire attractie voor uw recreatieve bestemming, dan is de RL33 met open of gesloten gondels een uitstekende keuze. Neem daarom contact op met Lamberink Reuzenradbouw om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het bouwen van uw droomreuzenrad.

Technische Specificaties
Constructie:Transportabel model/Park Model
Hoogte:32,2 meter
Diameter:30 meter
Grondmaat:21 x 17 meter, inclusief kassa
Gondels:24 x zespersoons gondel
Capaciteit:1.150 personen per uur
Stroom:3 x 80 Ampère
Aandrijving:Elektrisch