verhuur reuzenraden
Flexibel reuzenrad verhuur U kunt een reuzenrad al voor één dag of meerdere dagen huren

Introductie

Reuzenrad verhuur; naast de fabricage en revisie van reuzenraden, is Lamberink ook gespecialiseerd in de verhuur van reuzenraden voor bijvoorbeeld evenementen, festivals of promotiedoeleinden.
Lamberink heeft reuzenraden van 33 meter hoog in de verhuur.

De Reuzenraden beschikken over over de nieuwste technologieën en zijn TÜV SÜD gekeurd. Daarmee voldoen wij aan de hoogste keuringseisen.

Reuzenrad verhuur; een reuzenrad van Lamberink is een spectaculaire aanvulling voor uw evenement.
Het is een echte blikvanger en geeft gegarandeerd extra uitstraling en promotie.

Het is mogelijk om het reuzenrad voor één of meerdere dagen te huren.
Wij organiseren het transport, op- en afbouw en verzorgen de operationele werkzaamheden. Daardoor wordt de huurder volledig ontlast.

Daarnaast is het ook mogelijk om de uitstraling van het reuzenrad aan te passen aan uw wensen. Lamberink biedt uiteenlopende maatwerkmogelijkheden om het reuzenrad volledig aan uw wensen te laten voldoen.

Voorbeelden daarvan zijn:

een paard met een veulen in het reuzenrad tijdens Wâlterswâld Paardendagen te Driezum.

Het werk van John Körmeling, een Nederlandse beeldhouwer en architect.
Het reuzenrad was onderdeel van Panorama 2000, een openbare expositie die van 5 juni tot en met 3 oktober werd gehouden in Utrecht, op initiatief van de toenmalige directeur van het Centraal Museum Sjarel Ex. 
Uit “de Standaard”: het Wheel draagt vier auto’s tegelijk naar een hoogte van 35 meter boven de grond. ,,Wie bovenaan bengelt met zijn auto heeft een fantastisch zicht over de stad en de Schelde”, zegt Elke Peirsman die samen met haar vriend Jurgen een rondje achter de rug heeft. ,,Schrik? Nee hoor, het is eigenlijk net hetzelfde als in een gewoon reuzenrad. Of toch niet. Het feit dat je met auto en al boven de grond zweeft, maakt het toch gekker. Jammer dat we geen cabrio hebben.”