Leiden Culinair

Leiden Culinair wilde voor de 30e editie haar bezoekers en sponsoren verrassen met de mogelijkheid om in een reuzenrad te kunnen dineren of een glaasje te kunnen drinken. Een behoorlijke uitdaging voor ons bestuur en de familie Lamberink. Het meedenken, de flexibiliteit en betrouwbaarheid hebben wij zeer gewaardeerd. Tafels zijn voor ons op maat gemaakt en op het platform van het spiksplinternieuwe reuzenrad kon een tent worden geplaatst, voor de uitgifte van de gerechten en de drankjes. Ook de samenwerking voor de spectaculaire opening van het festival was zeer prettig. Al fietsend op het podium door bestuur, burgemeester en wethouder werd het reuzenrad opgestart, met een mooi beeld van onze burgemeester als eerste in het reuzenrad.

Er zijn heel wat mailtjes en besprekingen aan vooraf gegaan om alles te kunnen verwezenlijken en zonder het meedenken van de familie Lamberink was het ons nooit gelukt om honderden mensen te laten genieten van een drankje en/of een hapje, met uitzicht boven de fantastische stad Leiden.

Geweldige berichten en foto’s zijn van de 4 culinaire dagen in juni via sociale media geplaatst en de 30e editie van Leiden Culinair zal de boeken in gaan als een mega succesvolle!