De Draaiende Studio – QMusic België

“Een reuzenrad ombouwen tot een radiostudio leek een onmogelijke opdracht. We hadden met Q-music al veel stunts bedacht, maar deze zou wel heel straf zijn. Bij het ontstaan van het idee kwamen direct twee vragen naar boven. Ten eerste, wie vinden we met een reuzenrad, en ten tweede wie kunnen we dan zo gek vinden om dit te verbouwen tot een radiostudio.

Na een online zoektocht kwamen we uiteindelijk uit bij Jan en Kokkie. Het kennismakinggesprek verliep opmerkelijk goed. Iedereen zag het zitten, en niks bleek onmogelijk. Na een aantal maanden, een hoop technische tekeningen en heel wat experiment stond er finaal in Antwerpen een draaiende radiostudio van Q-music. De voltallige Vlaamse pers was onder de indruk, en het rad stond zowat in elke krant of magazine in Vlaanderen.

Het zag er geweldig uit. En het straffe was vooral dat de twee dj’s zich er heel comfortabel in voelden, net zoals de duizenden luisteraars die ook een gratis rondje konden meedraaien.

En naast zo’n grote technische onderneming was vooral het contact heel goed. Iedereen had een positief gevoel, en kon open met elkaar communiceren. Geen enkel probleem was te groot. Dat maak je niet veel mee. Het was oprecht een heel goede samenwerking.

We zijn jullie heel dankbaar.”

Groeten het Q-team,
Filip Teerlinck