Terugblik op het seizoen 2016 met het SkyWheel

Helaas is voor ons het seizoen dat we met het reuzenrad SkyWheel rondreizen alweer ten einde gekomen. Maar we kunnen terugkijken op vele fantastische evenementen en bezoekers.

Het SkyWheel heeft dit jaar op twee kermissen gestaan, namelijk in Hoorn en Volendam. Daarnaast hebben de bezoekers van Decibel Outdoor, Strandfestival Zand, Paardendagen Driezum-Wâlterswâld, Dreamfields, WiSH Outdoor en Generation Discover Festival kunnen genieten van het uitzicht over het festivalterrein vanuit het reuzenrad. Naast een prachtig uitzicht heeft het SkyWheel dit jaar nog meer betekend voor haar bezoekers. Zo hebben bijvoorbeeld de deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse ook even kunnen ontspannen met een rondje in het reuzenrad. En voor degenen met lekkere trek, op Leiden Culinair was zelfs dineren in het reuzenrad mogelijk.

Kortom, volop mogelijkheden met de reuzenraden van Lamberink! Bent u geïnteresseerd in het huren van een reuzenrad voor uw festival, kermis of evenement? Neem dan gerust contact met ons op via info@reuzenrad.nl of 0596-566319. Maar wees er snel bij, want de aanvragen voor 2017 stromen al binnen.