Batavia Wheel Lelystad: Spectaculaire Opening op Goede Vrijdag!

logo Batavia Wheel

Bij Lamberink Events zijn we verheugd om de opening van het Batavia Wheel, aan te kondigen. Deze bijzondere mijlpaal vindt plaats op Goede Vrijdag, 29 maart om 13:00 uur. Het reuzenrad, dat pronkt op het Bataviaplein tussen Batavia Stad Fashion Outlet en Next Restaurant, belooft een onvergetelijk uitzicht over de stad Lelystad vanaf een hoogte van 32 meter.

Een Unieke Beleving Boven Lelystad
We streven ernaar om unieke, onvergetelijke ervaringen te bieden aan zowel lokale bewoners als bezoekers van Lelystad. Gedurende de lente- en zomermaanden zal het reuzenrad een nieuwe blikvanger zijn in de skyline van de stad. Dankzij de gemeentelijke goedkeuring is het reuzenrad van maart tot september, voor een periode van drie jaar, toegankelijk voor iedereen.

Open van 10:00 tot 18:00 uur dagelijks, met uitgebreide openingstijden tot 20:00 uur tijdens het paasweekend, biedt het Batavia Wheel plezier voor de hele familie. Kinderen tot 2 jaar beleven gratis de magie van het reuzenrad. Voor avonturiers van 2 tot 12 jaar kost een toegangsticket slechts 4 euro, terwijl volwassenen voor 6 euro kunnen genieten van het panoramische uitzicht. Tickets zijn beschikbaar ter plaatse of binnenkort via onze nieuwe website: www.bataviawheel.nl.

Blijf Op de Hoogte
Volg onze avonturen en krijg de laatste updates door ons te volgen op Instagram @BataviaWheelLelystad en bezoek regelmatig de website van Visit Lelystad voor meer informatie. De gemeente Lelystad heeft zich volledig achter dit project geschaard, erkennend dat het Batavia Wheel een sleutelrol speelt in de verdere ontwikkeling en verlevendiging van het gebied.

Wij, bij Lamberink Events, kijken ernaar uit om u te verwelkomen aan boord van het Batavia Wheel. Bereid u voor om Lelystad te ervaren vanuit een geheel nieuw perspectief, en maak deel uit van een herinnering die u nog lang bij zal blijven.