SkyClub De nieuwe blikvanger van Lamberink

SkyClub

Indien u een reuzenrad bij Lamberink wilt huren, dan betreft dit het SkyClub reuzenrad. Dit reuzenrad is het meest recent gebouwde reuzenrad door Lamberink. SkyClub is voorzien van de nieuwste technologieën en is met haar unieke verlichting een echte aandachtstrekker. Niet alleen het rad zelf, maar ook de gondels zijn verlicht.

In totaal bevat het reuzenrad 24 zespersoons gondels en kunnen er 1500 personen per uur plaatsnemen in het reuzenrad. De aandrijving is volledig elektrisch. Klik hier voor foto’s van het SkyClub.

Veiligheid (VCA) en kwaliteit (ISO9001:2015)
SkyClub voldoet aan alle veiligheidseisen en certificeringen. Het reuzenrad wordt jaarlijks gekeurd en voldoet aan de vervaardigingsvoorschriften genoemd in het Warenwetbesluit attractie en speeltoestellen. Bij het opbouwen van het reuzenrad wordt alles dubbel gecontroleerd. Daarnaast is ons professionele team opgeleid om adequaat te reageren op eventuele calamiteiten en beschikt Lamberink sinds 2018 over een VCA certificering. Naast deze certificering was er al in 2011 de ISO: 9001 certificering. Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Lamberink is vooralsnog het eerste én enige reuzenrad verhuurbedrijf dat ISO: 9001 gecertificeerd is.

ISO9001 + VCA