verhuur reuzenraden
Flexibel reuzenrad verhuur U kunt een reuzenrad al voor één dag of meerdere dagen huren

Onze reuzenraden

Lamberink reuzenraden verhuur

Indien u een reuzenrad bij Lamberink wilt huren, dan hebben wij twee reuzenraden in de verhuur. Onze raden zijn voorzien van de nieuwste technologieën zijn gekeurd door TÜV SÜD. Door de unieke LED-verlichting zijn het echte publiekstrekkers. Niet alleen het rad zelf, maar ook de gondels zijn verlicht.

In totaal bevat het reuzenrad 24 zespersoons gondels en kunnen er 1150 personen per uur plaatsnemen in het reuzenrad. De aandrijving is volledig elektrisch. Klik hier voor foto’s van de Reuzenraden.

Veiligheid (VCA) en kwaliteit (ISO9001:2015)

Onze raden voldoen aan alle veiligheidseisen en certificeringen. De reuzenraden worden jaarlijks gekeurd en voldoen aan de vervaardigingsvoorschriften genoemd in het Warenwetbesluit attractie en speeltoestellen. Bij het opbouwen van het reuzenrad wordt alles dubbel gecontroleerd.

Daarnaast is ons professionele team opgeleid om adequaat te reageren op eventuele calamiteiten en beschikt Lamberink sinds 2018 over een VCA certificering. Naast deze certificering was er al in 2011 de ISO: 9001 certificering. Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Lamberink is vooralsnog het eerste én enige reuzenrad verhuurbedrijf dat ISO: 9001 gecertificeerd is.

ISO9001 + VCA

Reuzenraden Lamberink