Familie Lamberink

Over ons

Het begon allemaal ruim 30 jaar geleden, toen de familie Lamberink-Kroon nog een rondreizende kermisfamilie was. Met vader Jan Lamberink en moeder Kokkie Kroon aan het roer, werd heel Nederland rondgereisd met het reuzenrad. Naarmate de kinderen Nanda, Julisa en Sebastiaan ouder werden, gingen ook zij meewerken in het bedrijf. Vanaf de jaren 80 was vader Jan Lamberink ook regelmatig betrokken bij de fabricage van reuzenraden.

In 2014 werd met de gehele familie de knoop doorgehakt om de uitdaging aan te gaan om zelf reuzenraden te gaan bouwen. Door de ervaring van het rondreizen met het reuzenrad en de diverse fabricageprojecten, spreekt Lamberink de taal van de klant. Daarnaast durft Lamberink out-of-the-box te denken en staan ze altijd open voor de meest gekke of uitdagende ideeën. Hierdoor zijn de reuzenraden van Lamberink niet alleen een begrip geworden in de kermiswereld, maar ook ver daarbuiten.

Inmiddels is Lamberink uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de fabricage, revisie en verhuur van reuzenraden. Mede door de open, vriendelijke en toegankelijke manier van werken, is Lamberink nog steeds groeiende. Maar de echte kracht van het bedrijf zit hem in het feit dat bij de familie Lamberink de voorliefde voor reuzenraden nooit zal verdwijnen.